Om Oss

Om oss og vår visjon

Krystof Bygg AS har vært en pålitelig aktør i byggebransjen siden 2011, med ekspertise innen tømrerarbeid, murerarbeid og systeminnredning.

Vi setter høy kvalitet og gode løsninger i fokus. Våre ansatte har gode kvalifikasjoner og lang erfaring i byggebransjen, noe som bidrar direkte til kundetilfredshet.

Vi tilbyr en rekke byggetjenester innen tømrerarbeid, muring og systeminnredning, og utfører arbeid for både kommersielle og private prosjekter. Vi er stolte av gode referanser fra våre kunder og samarbeidspartnere.

Ser du etter et byggefirma som leverer høy kvalitet for ditt prosjekt?
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud! 

Vi brukte Krystof-Bygg til å pusse opp huset vårt. Det var et ganske stor prosjekt... og de gjorde denne jobben utmerket. De holdt seg innenfor de kostnadsrammene vi hadde blitt enige om. De var faktisk ferdig før vi hadde avtalt. Det beste av alt var at det var ryddig etter at de var ferdig. Krystof-Bygg får full pott fra oss. Kan anbefales på det sterkeste.

JAN VIDAR HANSEN
Bergen

Kjempe fornøyd! Holdt avtaler, alltid mulig å få kontakt med, kom med gode innspill og ideer på hvordan ting kunne gjøres og var generelt veldig hyggelig. Kommer absolutt til å benytte de igjen ved en senere anledning!

LAILA
Bergen