Om Oss

Om oss og vår visjon

Krystof Bygg AS har vært i bygge bransjen fra 2011 år. Vi driver med byggeaktivitet innen tømrer, murer, systeminnredning. Daglig leder er Krzysztof Siwinski. Han har jobbet i byggebransjen i over 25 år.

Høy kvalitet og gode løsninger er vi vant med og våre ansatte har gode kvalifikasjoner og lang erfaring i byggebransjen, noe som oversetter til kundenes tilfredshet.

Vi driver med byggeaktivitet innen tømrer, murer, systeminnredning og utfører arbeider både innen næringsbygg og på det private markedet.Vi har veldig gode referanser fra våre kunder og bedrifter som samarbeider direkte med oss.

Ser du etter et konstruksjonsfirma av høy kvalitet til ditt prosjekt?
Nå fant du det.

Vi brukte Krystof-Bygg til å pusse opp huset vårt. Det var en ganske stor prosjekt... og de gjorde denne jobben utmerket. De holdt seg innenfor de kostnadsrammene vi hadde blitt enige om. De var faktisk ferdig før vi hadde avtalt. Det beste av alt var at det var ryddig etter at de var ferdig. Krystof-Bygg får full pott fra oss. Kan anbefales på det sterkeste.

JAN VIDAR HANSEN
Bergen

Kjempe fornøyd! Holdt avtaler, alltid mulig å få kontakt med, kom med gode innspill og ideer på hvordan ting kunne gjøres og var generelt veldig hyggelig. Kommer absolutt til å benytte de igjen ved en senere anledning!

LAILA
Bergen