Tjenester

Nybygg og påbygg

Vi leverer nybygg av høy kvalitet. Med mange års erfaring og et dyktig team av fagfolk og samarbeidspartnere, er vi i stand til å levere sømløse byggeprosesser og et endelig resultat som tilfredsstiller kunders behov. Vi setter kundens ønsker først og tilbyr konkurransedyktige priser, samt veldig gode rammebetingelser. Vi tar på oss oppdrag for private og offentlige kunder.

Vårt byggefirma er det perfekte valget for deg som ønsker et påbygg av høyeste kvalitet. Vi har et team av dyktige håndverkere med lang erfaring innen bransjen, og vi benytter de beste materialene for å sikre tilfredsstillende og holdbare resultater. Krystoff Bygg legger alltid stor vekt på nøyaktig planlegging og grundig gjennomføring, slik du som kunde kan være trygg på at du får et påbygg som er solid, estetisk tiltalende, og som passer perfekt til dine behov og ønsker.

Restaurering og rehabilitering

Vårt firma tilbyr gode løsninger for restaurering og rehabilitering av bygninger i alle størrelser. Med bred erfaring og ekspertise innen bransjen, kan du være trygg på at vi leverer resultater av ypperste kvalitet. Med et team av dyktige håndverkere som kan faget sitt, benytter de beste materialene og bruker bransjeteknikker, sikrer vi resultateter som holder i mange år fremover.

Fasader, vinduer og dører

En fasade er den ytre overflaten på et bygg, og den fungerer som et beskyttende skall mot vær og vind. Fasaden kan også være et visuelt uttrykk for bygget, og et godt valg av materialer og design kan bidra til å øke verdien på bygget. Vi hjelper deg med å velge det beste materialet for din fasade, samt håndtere alt fra tegning av planer til montering og ferdigstillelse.

Montering av vinduer og dører er vi også behjelpelig med. Godt valg av vinduer eller dører kan bidra til å øke komforten i bygget, samt spare energi og redusere utslipp av varme. Vi sørger for at monteringen skjer på en profesjonell og sikker måte.

Gulv og flislegging

Vi tilbyr rådgivning og designhjelp for å sikre at gulv- og flisleggingen passer perfekt til dine ønsker og behov, og vi benytter alltid kvalitetsprodukter for å sikre tilfredshet for våre kunder og holdbarhet av det vi leverer. Som et profesjonelt byggefirma, er vi stolte av å tilby våre kunder gulv-og flislegging tjenester med høy kvalitet. Hos oss får du et dedikert team av erfarne flisleggingsfagarbeidere og du kan være sikker på at vi vil levere resultater som overgår dine forventninger. Vi setter alltid våre kunder i første rekke.

Bad og kjøkkenmontering

Vi er behjelpelig med bad- og kjøkkenmontering. Med vår mangeårige erfaring og dyktige håndverkere, kan vi garantere at du får det badet eller kjøkkenet du drømmer om. Vi tilbyr alt fra enkle oppgraderinger og monteringer til fullstendig ombygging. Våre håndverkere er alltid oppdatert på de siste tekniske løsningene og trendene, slik at du kan være sikker på at du får gode resultater og moderne løsninger.

Montering av trapp og rekkverk

Hos oss får du trapper og rekkverk av høyeste kvalitet, laget av de beste materialene på markedet. Vi bruker materialer som er testet og godkjent for sikkerhet og holdbarhet. Samtidig er vi alltid opptatt av å tilby løsninger som er tilpasset dine ønsker og behov, enten du ønsker en enkel og stilren løsning eller noe mer kreativt og unikt. Med våre dyktige håndverkere på jobben kan du være trygg på at du får en løsning som både ser bra ut og fungerer optimalt.

Kontakt oss for ditt prosjekt